background balk logo 2013

* Inspirerende en onderscheidende interieurconcepten voor uw bedrijf

* Een interieur dat het welzijn ondersteunt

* Materiaal en productadvies wat bijdraagt aan een harmonieuze omgeving

* Een interieur wat een nieuwe 'belevings wereld' is voor uw personeel en klanten

 

Positieve omgevingselementen werken stimulerend en inspirerend, reduceren stress en bevorderen zo de geestelijke en lichamelijke gezondheid van mensen. Een interieur dat een sterke bijdrage levert aan de kwaliteitsbeleving en het welzijn van uw personeel en klanten. Een uitnodigende en harmonieuze omgeving zorgt voor een betere werksfeer, arbeidstevredenheid, uw klanten voelen zich thuis en zorgt voor een onderscheidende professionele bedrijfsuitstraling met meer klanteninstroom. De invloed van kleur, de ergonomie, toepassing van licht, de kracht van materiaal en vorm,  natuurlijke elementen en de routing vinden allemaal afstemming in het geheel, zodat een origineel, ondersteunend en vitaliserend interieurontwerp voor uw bedrijfsruimte ontstaat.

 

Sfeerium ontwerpt interieurs vanuit een persoonlijke benadering. Van praktijkruimtes, wellness & spa's, zorgprojecten, salons, meditatieruimtes, yogastudio's, bed & breakfast, hotels, horeca, tot kantoren of winkels.

 

Interieurontwerp voor de Zakelijke Markt

Interieurontwerp voor de Hotellerie

Huisstijl & Merkbeleving

* Ontwerp van huisstijl & branding.

* De bestaande of nieuwe huisstijl van uw bedrijf laten wij perfect aansluiten op de uitstraling van uw interieur.

* Creeren van een ‘merkbeleving’

 

Een uitgebalanceerde uitstraling van al uw communicatiemiddelen is erg belangrijk. Als aanvullende service kan Sfeerium naast het interieurontwerp voor u de huisstijl & branding vernieuwen of opfrissen. Heeft u al een bestaande huisstijl waar u helemaal content mee bent? Dan zorgen wij ervoor dat deze perfect afgestemd is op de uitstraling van het interieur zodat alle visuele aspecten naadloos op elkaar aansluiten tot in de kleinste details. Dit zorgt voor een consequent en helder beeld naar uw gasten toe. Dit wordt ‘merkbeleving’ genoemd en dit  is de basis van elk goed bedrijf. Wij zorgen ervoor dat er een totale merkbeleving ontstaat door alle visuele grafische elementen van uw huisstijl/ logo te verweven in elementen en materialen in het interieur. Door uw bedrijf als een ‘merk’ in de markt neerzetten krijgt het een krachtige en originele uitstraling naar de buitenwereld toe.

 

Wij ontwerpen voor u naar wens: het logo, de totale huisstijl, menukaart, de signing, de routing, grafische elementen in het interieur, muur artworks tot het ontwerp van de website. Natuurlijk kunt u ook alleen bepaalde losse onderdelen hiervan afnemen zoals alleen het logo ontwerp.

Interieurontwerp voor

Beauty | Wellness | Wellbeing | Praktijken | Health Centers

Interieurontwerp voor Yogastudio's | Meditatieruimtes

Diensten, Zakelijke markt 1b Praktijken 2b Interieurontwerp voor Yogastudio's & Meditatieruimtes 2b Hotellerie 2d