background balk logo 2013

Eigentijds, inspirerend, persoonlijk en gevoel voor harmonie, dat is de kracht van Sfeerium Interieurs. Het in Amsterdam gevestigde bedrijf  Sfeerium is opgericht door Kim Sietsma. Zij heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan tijdens het werken voor nationale en internationale klanten in diverse disciplines; van interieurontwerp & advies, stylingconcepten, grafische vormgeving, interieur trends tot interieur productontwerp.

 

Sfeerium is altijd in beweging, op zoek naar de grenzen van de verbeelding. Geinspireerd worden door verre reizen, de rijkdom van de natuur, de schoonheid van de kleine alledaagse dingen, interactie tussen mens en omgeving en door de wonderlijke mysteries van het leven.  

 

Sfeerium werkt vrij en creatief, omdat het bedrijf niet 'merk' gebonden is. Hierdoor zult u altijd een onafhankelijk advies krijgen dat perfect bij u past. Vanuit de betrokkenheid met de klant vertaalt Sfeerium het persoonlijke verhaal achter de ruimte en gebruikers naar het interieur. Aanvullend op ons interieurontwerp & advies, werkt Sfeerium samen met diverse specialisten om u een totale service te kunnen bieden.

Over Sfeerium

Over-1c