background balk logo 2013

*  Hotels & Suites

*  Boutique Hotels

*  Lodges

*  Gastenkamers

*  Vakantiehuizen & Shortstay appartementen

*  Bed & Breakfast

 

 

        Bent u op zoek naar een inspirerend interieur voor uw hotel zodat u zich door een vernieuwend ‘hotelconcept’ kan    

        onderscheiden op de markt?

 

        Wilt u een hotel interieur waar de elementen zoals kleur, materiaal en producten perfect op elkaar zijn afgestemd,  

        zodat er eenheid, rust en ruimte gecreëerd word?

 

        Wilt u een omgeving creeren die voor een unieke 'vakantiebeleving' zorgt?

 

        Zoekt u een verfrissende re-styling voor uw huidige interieur afgestemd op uw doelgroep zodat

        dit bijdraagt aan de kwaliteitsbeleving van de klanten?

Interieurontwerp voor de Hotellerie

Inrichting & Styling

Home 3b

Hoe gaan wij te werk? Bij Sfeerium kunt u kiezen uit meerdere mogelijkheden om een vernieuwende 'vakantiebeleving' van uw interieur te maken. Het kan een restyling zijn om uw huidige interieur op een aantal punten op te frissen of een totaalontwerp waarin een groot deel van uw hotel onder handen wordt genomen en een totaal nieuwe ‘look’ krijgt. Beide mogelijkheden kunnen prima in fases worden uitgevoerd. Dit is financieel prettiger en uw hotel kan gewoon open blijven. Wij maken voor u een stappenplan afgestemd op uw wensen en houden rekening met uw budget en tijdsplanning. Hieronder volgt een korte samenvatting van een aantal mogelijkheden:

 

1- Re-styling van uw huidige interieur (& buitenruimten, terras, e.d.)

Sfeerium kan u helpen met het re-stylen van uw huidige interieur. Vaak kan al met kleine aanpassingen een vernieuwende uitstraling bereikt worden. Verschillende onderdelen worden bekeken in het totale sfeerplaatje, zoals de kleuren en materialen, het meubilair, verlichting, raambekleding, behang, planten en overige decoraties. Wij zorgen ervoor dat alleen de nodige veranderingen worden aangebracht en de juiste producten worden aangeschaft om uw interieur tot een inspirerende ruimte te maken!

 

2- Interieur ‘Totaal’ inrichting

Fase 1 > Wij creëren een totaal nieuw interieurontwerp waarin bepaalde ruimtes of uw gehele hotel een nieuwe uitstraling krijgt. In dit uitgebreide interieurontwerp kunnen de volgende onderdelen meegenomen worden:

 

* Kleur & materiaal advies

* Sfeer & stijl advies

* Ruimte indeling en plattegronden

* Stoffering

* Raamdecoratie

* Vloeren

* Meubilair & accessoire advies

* Inrichtingsplan

* Energiebalans consult

* Ontwerp maatwerk meubilair

* Ontwerp (muur) artworks

* 3d tekeningen van de ruimtes, voor een perfect beeld van hoe uw hotel er uiteindelijk in de

praktijk uit komt te zien.

 

Fase 2 > Tijdens de realisatie/uitvoering van het project verzorgt Sfeerium de aansturing van derden (aannemers, meubelmakers, schilders, enz) en zorgt voor de bestelling/levering van de producten. Wij begeleiden en coordineren het totale project zodat u er geen omkijken meer naar heeft, maar u kunt er ook voor kiezen om deze zelf uit te voeren.

 

3- Huisstijl & branding ontwerp

De bestaande of nieuwe huisstijl van uw hotel nemen wij onder de loep en laten wij perfect aansluiten op de uitstraling van uw interieur zodat er een ‘merkbeleving’ wordt gecreëerd.

 

4- Fotografie van uw project

Na oplevering van het nieuwe interieur kunt u er voor kiezen uw project door Sfeerium te laten fotograferen. Van prachtige grote overzicht foto’s tot unieke kleine details worden gefotografeerd. Deze foto’s kunt u gebruiken voor al uw communicatie middelen, zodat u een reeks foto’s heeft waarmee u toekomstige gasten kan inspireren. Dit kan zijn om op uw website te tonen of voor artikelen in tijdschriften die over uw nieuwe hoteluitstraling schrijven.

 

 

Bovenstaande punten zijn een greep uit ons aanbod, maar kunnen ook voor u een plan op maat maken. Wij staan u graag te woord voor vragen en om vrijblijvend de mogelijkheden van uw project door te nemen.

Neem gerust contact op voor meer informatie.

Diensten & Mogelijkheden

Hotellerie Home 1

Sfeerium ontwerpt met passie interieurs voor de Hotellerie markt. Van hotels & suites, boutique hotels, vakantiewoningen & appartementen tot bed & breakfasts. Wij creëren uitnodigende inspirerende interieurs en buitenruimten die karakter hebben. Een gebalanceerd samenspel tussen ruimte, vorm, gevoelswaarde en functie komt tot stand, waarin de identiteit van uw bedrijf en gasten wordt weerspiegeld. Een gebalanceerd vormgegeven interieur van uw hotel of appartementen zorgt voor een goede eerste indruk en kwaliteitsbeleving bij uw gasten, zodat deze zich thuis en op hun gemak voelen.

 

In het interieurontwerp of de interieurstyling laten wij visuele en functionele aspecten samenkomen en zorgen voor de juiste afstemming tussen kleur, materiaal en producten. Hierdoor wordt eenheid en rust gecreëerd in het interieur. Wij besteden aandacht aan een optimaal en praktisch gebruik van de ruimte, de routing, de logistiek en wij brengen het gewenste ruimtegevoel in de diverse ruimtes: van heel open, luxueus en ruimtelijk tot gezellig, intiem en kleinschalig. Door onze ervaring weten wij exact hoe de wensen van de klant te kunnen verwezenlijken en creëren wij met een doordacht interieurontwerp en eenheid in elk hotel.

 

Een hotellerie interieur moet goed tegen een stootje kunnen, omdat sommige gasten net wat ruiger omspringen met de spullen om dan anderen. Wij houden hier rekening mee in het ontwerp door producten en materialen te selecteren die steviger zijn en goed tegen krassen en een stootje kunnen. Hierdoor blijft uw hotel  extra lang een mooie en frisse uitstraling behouden en vergt dus minder onderhoud.

 

Wij maken graag van uw hotel een vernieuwende vakantiebeleving die voor een memorabele indruk zorgt, waar uw gasten volop kunnen genieten!

Hotellerie 2d